Hesabım
    Prometheus Filminden Yeni Görseller

    Merakla beklenen filmden yeni kareler ve oyuncularından önemli açıklamalar....

    Ülkemizde 1 Haziran 2012'de vizyona girecek olan Prometheus filmine ait yeni görseller Entertainment Weekly dergisinde yayımlandı. Fotoğraflarda bir deney için uzaya giden bilim ekibinin elemanlarını bu yabancı gezegende araştırma yaparken görüyoruz.

    Ayrıca filmi kapağına taşıyan dergiye röportaj da veren ekip, ilginç açıklamalarda bulundu:

    Michael Fassbender filmin konusu hakkında; “Kesinlikle Alien ile bir bağlantısı var. İlk bakışta tanıyabileceğiniz yaratıklar olsa da bunlar filmde olan bitenin sadece küçük bir bölümünü oluşturuyor.”

    Charlize Theron filmdeki küçük rolü hakkında; “Harika bir filmde küçük bir rolü b*ktan bir filmdeki başrole tercih ederim.”

    Noomi Rapace filmin Alien ile olan bağlantısı konusunda; “Alien’ı ilk ne zaman seyrettiğimi hatırlıyorum. Hayatımda ilk kez böylesine güçlü bir kadın karakter görmüştüm. ‘Aman tanrım, kim bu kadın?’ diye düşünmüştüm. Sigourney Weaver benim kahramanımdır.”

    Ridley Scott'ın efsanevi Alien serisinden ilhamını alan Prometheus, insanlığın kökenine dair bir araştırma görevi sırasında yaşanan gizemli olayları aktaracak. Ülkesi ABD'de geçtiğimiz günlerde içeriğindeki şiddet sahneleri nedeniyle +18 sınıflandırması alan film İngiltere'de ise +15 sınırıyla vizyona girecek. Henüz ülkemizde herhangi bir sınıflandırma alacağı belli değil.

    Yeni görsellerde uzay giysileri giymiş bir halde uzay gemisinin içinde Noomi Rapace'in endişeli ifadesini görüyoruz. Ayrıca Charlize Theron, Michael Fassbender ve Noomi Rapace'in oldukça keyifli gözüktüğü bir de stdüyo fotoğrafı mevcut. Bakalım Prometheus Alien'ın koyduğu çıtayı geçip yeni bir efsaneye dönüşecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top