Hesabım
    Senarist Aaron Sorkin'den Yeni Bir Steve Jobs Projesi!

    Hollywood'daki Steve Jobs projeleri ikiledi...

    Dün Ashton Kutcher'ın Steve Jobs'a hayat verdiği projeden bir set fotoğrafı yayınlamıştık ki, bugün de Hollywood'daki diğer bir Jobs projesinden yeni bir resmi haber yayınlandı. Oscar ödüllü ünlü senarist Aaron Sorkin'in uyarlama senaryosunda imzası bulunacağı proje Walter Isaacson'ın Apple'ın efsane CEO'su Steve Jobs hakkında yazdığı biyografiye dayanacak. Açıklama bizzat ödüllü bir gazeteci olan yazar Isaacson, Sony Pictures stüdyosunun başkan yardımcısı Amy Pascal ve Columbia stüdyosundan Doug Belgrad tarafından doğrulandı. Projenin yapımcı koltuğunda oturacak isimlerse Mark Gordon, Scott Rudin ve Guymon Casady. Bu da kaliteli bir uyarlama ile karşı karşıya olacağımızın garantisi anlamına geliyor...

    Sosyal Ağ (The Social Network) ile harika bir uyarlamaya imza atan ve daha önce de edebiyat uyarlamalarındaki hünerini bildiğimiz senarist Sorkin'in isminin daha önce de projeyle anıldığını ama ilk kez resmen teyit edildiğini hatırlatalım. Sorkin'in uyarlayacağı kitap geçtiğimiz yıl basılmış ve Amazon'da 2011'in en çok satan kitabı olmuştu. Kitap ülkesi ABD'de yaklaşık 2.246.569 kopya satmıştı.

    Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz çağımızın en ünlü ikonalarından Steve Jobs hakkında diğer bir proje olan Jobs'un çekimleri de başladı. Başrolde Kutcher'ı izleyeceğimiz film bağımsız bir yapım olarak dikkat çekiyor. Arkasında iki büyük stüdyonun olduğu yeni projenin ise ne kadrosu ne de ismi hakkında henüz bir bilgi yok. İki film de önümüzdeki yıl vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top