Hesabım
    The Great Gatsby'nin (Muhteşem Gatsby) Fragmanı Yayınlandı [VIDEO]

    Ünlü roman beyazperdede...

    En son geçtiğimiz Kasım ayında ilk set fotoğrafları basına yansıyan The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby) uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Ülkemizde 25 Ocak 2013 tarihinde vizyona girecek olan film, edebiyat uyarlamalarıyla tanınan Baz Luhrmann'ın yönetmenliğinde 3D olarak çekildi.

    Amerikan edebiyatının usta kalemlerinden F. Scott Fitzgerald'ın aynı isimli romanından perdeye aktarılan filmde Leonardo DiCaprio Jay Gatsby'i, Tobey Maguire Nick Carraway'i, Carey Mulligan Daisy Buchanan'ı ve Joel Edgerton da Tom Buchanan'ı canlandırıyor.

    Şimdiden önümüzdeki Oscarlar'ın ağır toplarından biri haline gelen filmin konusu şöyle; gelecek vaad eden bir yazar olan Nick Carraway I. Dünya Savaşı'ndan sonra Orta Batı'dan cazın o dönemki başkentlerinden New York'a adım atar. Kendi Amerikan rüyasını takip ederken şans eseri milyoner Jay Gatsby, kuzeni Daisy ve eşi Tom Buchanan ile yolları kesişen Carraway, kısa süre içinde ihtişam, zenginlik ve şampanyaların su gibi aktığı partilerle tanışır. Fakat Amerikan rüyasının çöküşü yakındır, bu görkemli partinin arkasında yatan trajedi çok geçmeden kendini gösterecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top