Hesabım
    Robert De Niro'nun Eşi Michelle Pfeiffer!

    Luc Besson'un yöneteceği Malavita'da kadro şekilleniyor...

    Yakında Karanlık Gölgeler (Dark Shadows) filminde Collins ailesinin reisi olarak karşımıza çıkacak olan Michelle Pfeiffer, Luc Besson'un Malavita isimli yeni projesinde yine 'anne'yi oynayacak.

    Tonino Benacquista'nın Sıkı Dostlar (Goodfellas) göndermeli Badfellas isimli kitabından uyarlanacak olan film, tanık koruma programı altında Fransa'da yeni bir hayat süren bir mafya ailesinin hayatını anlatacak. Daha sakin bir hayat içinde çevreleriyle yeni ilişkiler kurmaya başlasalar da, aile, kendilerini kopamadıkları mafya dünyasının içinde bulmakta gecikmeyecektir.

    Bir kaç gün önce bildirdiğimiz gibi Goodfellas'ın yıldızı usta oyuncu Robert De Niro'yu aile babası olarak izleyeceğimiz filmde Michelle Pfeiffer De Niro'un eşi rolünde karşımıza çıkacak. Relativity Media ve Luc Besson'un yapım şirketi EuropaCorp'ın ortaklığında Besson tarafından yazıp yönetilecek Malavita'nın çekimlerine önümüzdeki Ağustos ayında başlanacak.

    Pfeiffer ve De Niro daha önce Yıldız Tozu (Stardust) ve Yılbaşı Gecesi (New Year's Eve) filmlerinde birlikte oynamışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top