Hesabım
    Operasyon: Argo'dan İlk Altyazılı Fragman Yayınlandı [Video]

    Vizyon 30 Kasım...

    Uzun yıllar boyunca kamuoyundan gizlenen İran rehine krizinin açığa çıkmasını ve 6 Amerikan vatandaşının gizlice kurtarılmasını anlatan Hollywood yapımı Argo adlı filmden ilk Türkçe altyazılı fragman da yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda orijinal ilk fragmanı görüceye çıkan filmin ülkemizde 30 Kasım 2012 tarihinde "Operasyon:Argo" adıyla gösterime girecek.

    Filmin yönetmenliğini üstlenen Ben Affleck'i, aynı zamanda başrolde de seyredeceğimiz yapımda oyuncuya, deneyimli aktör Alan Arkin, Breaking Bad dizisinin yıldızı Bryan Cranston ve yakın zamanda Flight filminde seyredeceğimiz John Goodman'ın yanı sıra Kerry BisheKyle ChandlerTate DonovanRory Cochrane ve Christopher Denham gibi isimler de eşlik ediyor. Filmin senaryosu ise Antonio Mendez’in "Master In Disguise" adlı kitabının bazı bölümlerinden uyarlanarak Chris Terrio tarafından kaleme alındı.

    Filmin kamera arkası ekibinde ise Oscar adayı isimler göze çarpıyor. Görüntü yönetmenliğini Rodrigo Prieto üstlenirken, kurguda William Goldenberg ve kostümlerde Jacqueline Westt'in eli var. Çekimleri Los Angeles ve Washington D.C.'nin yanı sıra İstanbul’da gerçekleştirilen film 2012 sonbahar vizyonunun en merak edilen yapımları arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top