Hesabım
    Kaptan Amerika'nın Ortağı Belli Oldu

    Captain America: The Winter Soldier'da Falcon sesleri...

    Kaptan Amerika maceralarına ortak olacak yeni ortağını buldu: Anthony Mackie. Çıkan dedikodulara göre, Ölümcül Tuzak (The Hurt Locker) ve yakında seyredeceğimiz Abraham Lincoln:Vampir Avcısı (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) filminin yıldızı, serinin ikinci filmi olan Captain America: The First Avenger 2 (Captain America: The Winter Soldier)'da Falcon'a hayat verecek. Falcon, çizgi-roman dünyasının ilk siyahî süper-kahramanı olarak da dikkat çekiyor.

    Harlem'de yaşayan Sam Wilson'ın öteki kişiliği olan Falcon Marvel evreninde uçabiliyor, kuşlarla telepatik yetenekleri sayesinde konuşabiliyor. 1970'lerde yayınlanan çizgi-romanlarda Captain America ile pek çok maceraya karışan Falcon, bu hikayelerde anahtar rol oynamayı başarmıştı.

    Şimdilik devam filmi ile ilgili önemli bir bilgi olmadığı gibi stüdyo tarafından Anthony Mackie'nin kadroya girip girmediği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Joe RussoRusso ve Anthony Russo'nun yönetmenliğinde çekilecek olan film 4 Nisan 2013'te vizyona girecek.

    Gelen bilgilere göre filmin konusu şöyle: Captain America Hydra operasyonu sırasında çocukluk arkadaşı Bucky Barnes'i koruyamamış ve onu kaybetmiştir. Öldü sanılan Bucky aslında Ruslar'ın eline geçmiştir. Ruslar tarafından sibernetik güçlerle donatılan ve bazı psikolojik süreçlerden geen Bucky Ruslar adına çalışan bir sukastçı olan Winter Soldier'a dönüşmüş ve Soğuk Savaş sırasında bazı görevleri tamamlamak üzere yola koyulmuştur. Karşısındaki en büyük hedef ise eski dostu Captain America'dır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top