Hesabım
    Stoker Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Ünlü yönetmen Chan-wook Park ilk İngilizce filmiyle geliyor...

    İhtiyar Delikanlı (Old Boy)'nın da dahil olduğu İntikam Üçlemesi ve son olarak Kan Arzusu (Bakjwi)'nun Güney Koreli yönetmeni Park Chan-wook'un Amerika'da güçlü bir kadroyla İngilizce çektiği ilk uluslarası projesi olan Stoker'ın vizyon tarihi belli oldu.

    Filmin stüdyosu 20th Century Fox'un yaptığı açıklamaya göre, film, Neill Blomkamp'ın yeni bilim-kurgusu Elysium'un rakibi olarak 1 Mart 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Filmin yayınlanan resmi konusu şöyle: India'nın (Mia Wasikowska) babasının bir araba kazasında yaşamını yitirmesinin ardından, genç kızın varlığından haberinin olmadığı amcası Charlie (Matthew Goode) duygusal yönden çöküntü yaşayan anne (Nicole Kidman) ve kızın yanına gelir. Kısa zaman sonra, India adamdan şüpheleyenmeye, bu cazibeli adamın bazı art niyetlerinin olduğunu hissetmeye başlar. Fakat bu duyguya öfke ya da korkuyla değil, önlenemez bir aşkla karşılık vermeye başlayacaktır.

    Senaryosu Prison Break dizisinin Michael Scofield'i olarak tanıdığımız Wentworth Miller'a ait olan filmin yapımcılığını Tony Scott ve Ridley Scott üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top