Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon Tekrar Bir Arada!

    'Race to the South Pole' iki kaşifin Güney Kutbu'nu keşfediş hikayesini anlatacak...

    İlk filmi The Longest Week'i yazıp yöneten Peter Glanz iki büyük yıldızı kadrosuna kattığı yeni projesiyle önümüzdeki dönemin ses getirecek projelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor.

    Race to the South Pole ismini taşıyacak filmin yapımcılığını yakın ikili Matt Damon ve Ben Affleck üstlenirken, filmin başrolünde Casey Affleck'i izleyeceğiz. Affleck'in sahip olduğu Pearl Street şirketinin imzasını taşıyacak olan filmin arkasında Warner Bros. bulunuyor.

    Film iki kâşifin Güney Kutbu'nu keşfetme sürecini anlatıyor. Her birinin Güney Kutbu'nu ilk keşfeden olmak için verdiği mücadele haliyle 1900'lerin başında geçecek. Gerçek olaylara dayanan filmde keşif yarışı İngiliz Robert Falcon Scott ile Norveçli Roald Amundsen arasında geçecek. Yeryüzünün en güney ucuna doğru yapılan bu bilinmezlerle örülü macerada Casey Affleck'in İngiliz kaşif Scott'a hayat vereceği kesinleşirken, diğer oyuncuların kim olacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

    Geçtiğimiz yıl pek çok filmle karşımıza çıkan ve bu yıl biraz sessiz kalan Matt Damon içinde bulunduğumuz yıl içinde Gus Van Sant'ın Promised Land isimli filmiyle Ocak ayında beyazperdeye gelecek. Yakın arkadaşı Ben Affleck ise önümüzdeki ay üçüncü yönetmenlik denemesi Operasyon: Argo (Argo) ile vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Pearl Street yapım şirketinin önündeki diğer bir proje ise başrolünde Damon'ın olacağı ve yönetmenliğini Affleck'in yapacağı henüz ismi belli olmayan gangster filmi. Filmde Bostonlı gangster Whitey Ford'un hikâyesi anlatılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top