Hesabım
    Avengers 2'nin Kötüsü Thanos'u Kim Canlandıracak?

    Stüdyo başkanı Kevin Feige Thanos hakkında konuştu...

    Dünya çapında oldukça yüksek gişe geliri elde eden ve 1,5 milyar dolarla tüm zamanların en fazla hâsılat yapan 3. filmi olma başarısını gösteren Yenilmezler (The Avengers)'in devam filminde kötü adam, ilk filmin bitiş jeneriğinde gördüğümüz Thanos olacak.

    Marvel stüdyosunun sahibi ve filmin yapımcısı Kevin Feige, basına verdiği açıklamada maceranın ikinci bölümünde Titan Thanos'un filmin bel kemiğini oluşturacağının ilk ipuçlarını verdi. Feige, filmin sonunda Thanos'un görünmesinin boş yere olmadığını, bir plana sahip olduklarını ve bu planın izinden gittiklerini belirtti.

    İlk filmde başarılı olduklarını ve devam filminde başarılarını devam ettirmek istediklerini söyleyen Feige, iyi yaptıkları şeylerin üzerinden gitmeye çalışacaklarını söyledi.

    Ünlü yapımcı bol süper kahramanlı uzay macerası Guardians of the Galaxy ve The Avengers 2 filmlerinde karşımıza çıkacak olan Thanos hakkında ise detay vermekten kaçındı. Fakat ilk filmde Damion Poitier'in canlandırdığı Thanos'u yeni filmde muhtemelen başka bir aktörün canlandıracağı kesin gibi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top