Hesabım
    Yük Filminden Kamera Arkası Görüntüler!

    Erden Kıral'ın ödül alan filminden kamera arkası çekimler ilk kez Beyazperde.com'da!

    Eski toprak yönetmenler kuşağının hayattaki önemli temsilcilerinden olan ve halen sinemasal üretkenliğini sürdüren Erden Kıral, bir maden ocağında geçen öyküsüyle ilgi uyandıran Yük filmiyle yeniden sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Yönetmenin Vicdan filminden sonra çektiği ve yine iki öyküyü birleştirerek sinemaya aktardığı Yük filminden kamera arkası görüntüler de paylaşıldı. Başrollerin Tülin ÖzenNadir SarıbacakEngin Çetinbağ'ın paylaştığı yapım, bir cinayet sonrası yaşanan vicdan muhasebesini geriye dönüşlerle anlatan bir film. Yayınlanan kamera arkasında çekim sürecine dair ilginç detayların yanı sıra ekibin geçirdiği keyifli anlara şahit olmak da mümkün.

    Geçtiğimiz haftasonu sona eren 19. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Film Yönetmenleri Derneği En İyi Yönetmen Ödülü'nü Belmin Söylemez ile paylaşan Kıral, erken dönem yapıtlarından olan Kanal, Bereketli Topraklar ÜzerindeHakkari'de Bir Mevsim gibi toplumsal gerçekçi işleriyle sinema tarihine geçmiş bir isim. Filmin vizyon tarihi ise henüz net değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top