Hesabım
    The Master Filminden Altyazılı İlk Fragman! [VIDEO]

    Filmin vizyonu da öne geldi...

    2012'nin en çok konuşulan filmlerinden olan The Master'ın Türkçe altyazılı fragman Beyazperde.com'da! İngilizce teaser ve fragmanlardan sonra, Altyazılı fragman da internet ortamında paylaşıldı.

    Venedik ve Toronto film festivallerinden sonra, Amerika'da 14 Eylül'de vizyona giren The Master filminin Türkiye vizyon tarihi de gördüğü yoğun ilgi nedeniyle öne alındı. Yapımın Türkiye ithalatçısı Calinos Film tarafından yapılan açıklamada daha önce 2013'ün Şubat ayında vizyona gireceği duyurulan filmin 9 Kasım 2012'de gösterime gireceği belirtildi. Filmi merakla bekleyenler, Oscar dedikodularının döndüğü dönemde ülkemizde de filmi seyretme şansını elde edecek.

    Yurt dışındaki eleştirmenlerin yönetmen "Paul Thomas Anderson'ın son şaheseri" olarak tanımladığı filmin en büyük kozları ise başrolleri paylaşan Joaquin Phoenix ve Philip Seymour Hoffman olarak gösteriliyor. The Master, eski bir donanma subayının II. Dünya Savaşı sonrası yeniden toplumsal hayata dönme sürecinde, dahil olduğu bir dini tarikatın iç yüzüne odaklanıyor. Film 70mm çekilmiş olması gibi farklı teknik özelliklerinin yanı sıra Scientology tarikatından gördüğü tepkiyle de gündeme gelmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top