Hesabım
    Hitchcock Filminden İlk Fragman!

    Anthony Hopkins'in Alfred Hitchcock olduğu film Psycho filminin çekim sürecine odaklanıyor...

    İlk olarak Anthony Hopkins'in başrolünde ünlü yönetmen Alfred Hitchcock'a hayat vereceğinin açıklanmasıyla ismini duyuran, uzun süren suskunluktan sonra ise tanıtım faaliyetlerine hız verip son günlerde yeni görselleriyle kamuoyunu meşgul eden Hitchcock projesinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

    Hitchchock'un eşi Alma Reville ile olan ilişkisinden efsane sinema klasiği Sapık (Psycho) filminin çekim serüvenine dek geçen süreyi kronolojik bir kurguyla aktaran yapım fragmanda da görüldüğü üzere özellikle oyuncu kadrosunun performansıyla konuşulacak gibi. Filmde Scarlett Johansson'u Psycho'nun yıldızı Janet Leigh, Jessica Biel'i Vera Miles, James d'Arcy'i Anthony Perkins ve Helen Mirrenn'ı yönetmenin Alma Reville rollerinde izliyoruz.

    Sacha Gervasi'nin yönettiği filmde pek çok önemli detay olduğu gibi, yönetmenin hayatının bilinmeyen ayrıntılarına da ışık tutulmuş. "Ben köşede elinde kamerayla gizlenmiş sıradan bir adamım" diyen Hitchcock'un hayatı da filme tıpkı çektiği filmler gibi ince bir gerilimle aktarılmış. Johansson'un Psycho filminin kilit sahnelerinden biri olan duş sahnesinde yaşadıkları, filmin Hollywood'ta çektiği finansal sorunlar, close-up'lar vs. filmi bu yılın önemli yapımlarından birine dönüştürüyor.

    Geçtiğimiz Oscarlarda Demir Leydi (The Iron Lady) ile ağır makyaj altında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Meryl Streep gibi Hitchcock rolüyle de Anthony Hopkins 2. Oscarını kucaklayabilir.

    Hitchcock

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top