Hesabım
    Hitchcock Filminden Yeni Video!

    Sapık'ın çekim sahnelerinden bir 'kuple' yayınlandı...

    Ekim ayı başından itibaren her hafta yayınlanan taze görselleri ve videoları ile gündemden düşmeyen Hitchcock filminden 16 saniyelik kısa bir video daha yayınlandı. Sapık (Psycho) filminin meşhur duş sahnesi çekiminden planları seyrettiğimiz videoda, Hitchchock olarak Anthony Hopkins'i ve Sapık'ın yıldızı Janet Leigh'i canlandıran Scarlett Johansson'ı görüyoruz.

    Ülkemizde 15 Mart 2013'te vizyona girmesi planlanan filmin yönetmenliğini, Terminal filminin senaryosuna da imza atmış olan Sacha Gervasi üstlenirken, senaryo ise Stephen Rebello'nun "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" adlı kitabından John J. McLaughlin tarafından uyarlandı. Hitchcock projesi, daha önce heavy metal grubu Anvil'in 13. turnesini kayda aldığı belgesel türündeki çalışması Anvil: The Story of Anvil ile çeşitli ödüller alan Gervasi'nin ilk uzun metrajlı kurmaca işi olacak.

    Filmin internet ayağındaki kampanyalarından biri ise Hitchcock hayranlarına yönelik olarak hazırlanan shareyourscream.com adlı web sitesi. Filmin posterinde kendisini görmek isteyen kullanıcılar bu site aracılığı ile fotoğraf yükleyip kendi posterlerini oluşturabiliyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top