Hesabım
    Açlığa Doymak Filminin Galası Yapıldı!

    7 Aralık'ta vizyona girecek filmin özel galası dün akşam film ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi

    Başrollerini Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü ve Didem Balçın üçlüsünün paylaştığı, Zübeyr Şaşmaz'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Açlığa Doymak filminin galası, dün akşam özel bir davetle Kanyon Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleştirildi.

    Davete Zübeyr Şaşmaz, Necati Şasmaz ve Raci Saşmaz kardeşlerin yanı sıra, film ekibinden Uğur Çınar, Ali Sürmeliİlker KızmazZeyno Üstünışık gibi oyuncular ve televizyon dünyasından Nadir SarıbacakKenan Ece gibi isimler katıldı.

    Kıbrıslı oyuncu Derviş Zaim'in Gölgeler ve Suretler'inde sinemaya adım atan sonrasında Kuzey Güney dizisi ile hayran kitlesini genişleten Hazar Ergüçlü'nün şıklığı ve televizyon ekranının güzel simalarından Didem Balçın'ın zerafeti gözlerden kaçmadı.

    Mete Horozoğlu ve Hazar Ergüçlü verdikleri röportajlarda filmin 3 farklı hikayenin kesişmesini anlattığını ve bu projede yer almaktan çok memnun olduklarını dile getirdiler. Oyuncuların davet boyunca heyecanlı oldukları gözlerden kaçmazken, basının ilgisi de yoğundu.

    Kokteylin ardından davetliler ve oyuncular filmi beraber seyrettiler. Gösterim sonrası ise filme dair eleştiriler oldukça olumlu yöndeydi; pek çok davetli filmin çarpıcı anlatyım dilinin seyirciyi derinden etkilediğini dile getirdi. Zübeyir Şaşmaz'ın kendi yapım şirketi olan 'ZS Film Sinema Prodüksiyon' çatısı altında kotarılan ve politik-dram-psikoloji türlerini tek potada eriten Açlığa Doymak 7 Aralık'ta Tiglon dağıtımıyla sinemalarda olacak.

    Fotoğraflar ve Haber: Duygu Kocabaylıoğlu

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top