Hesabım
    Yeni Bir Yapay Zeka Projesi Transcendence!

    Johnny Depp tamam; şimdi sıra kadın başrolde...

    Yönetmen Wally Pfister'in yöneteceği ve senaryosu senaryosu Jack Pagen tarafından yazılan yapay zekâ projesi Transcendence'de başrolde beynini bir bilgisayara transfer eden bilim adamını oynayacak olan Johnny Depp'e kadın başrolde eşlik edecek aktris arayışları başladı. Şimdilik öne çıkan isimler arasında Rooney Mara, Emily Blunt ve Rebecca Hall bulunuyor.

    Hikâye Johnny Depp'in canlandırdığı Will ve eşi Evelyn'in merkezinde geçecek. Yapay zeka üzerinde çalışmalar yürüten Will dünyanın ilk yapay zeka ile çalışan makinesini yapmak için çalışan başka bir bilimadamıyla rekabet halindeyken cinayete kurban gider. Eşi Evelyn de Will'in beynini bir süper bilgisayara transfer ederek yeni bir makine yaratır.

    Filmin çekimleri için verilen tarih 4 Mart. Bu tarih All You Need Is Kill'de rol alacak Emily Blunt için sorun olsa da, henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

    Yönetmen Wally Pfister, Christopher Nolan'ın Kara Şövalye (The Dark Knight) üçlemesinin görüntü yönetmeni olarak tanınıyordu ve Başlangıç (Inception)'daki görüntü yönetimiyle de Oscar kazanmıştı. Filmin arkasında yürütücü yapımcı olarak Nolan'ın ismini görmek de bu durumda şaşırtıcı olmasa gerek.

    Filmin 2014 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top