Hesabım
    Çakallarla Dans 2 Sosyal Medya'yı da Ele Geçirdi

    Sosyal Medya’nın Çakallarla Dansı...

    Çok sevilen ilk filmin ardından geçtiğimiz haftalarda devam filmiyle karşımıza çıkan Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede sadece ilk 3 günde ilk filmin toplam hâsılatını geçti. Filmden sahneler ise sosyal medyada hala en çok izlenen videoların başında geliyor.

    Oyuncu kadrosu son derece güçlü olan filmde Murat Akkoyunlu, Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık, Didem Balçın, Doğa Rutkay, Ceyhun Yılmaz, Hakan Bilgin, Kenan Ece, Altan Gördüm, Mehmet Ali Kaptanlar, Simge Fıstıkoğlu,azenin Tokuşoğlu rol aldı.

    “Devam filmi aklımızdaydı ancak ilk filmin sosyal medyada gördüğü ilgi ve devam filmi için oluşan baskı öncelikli olarak bizi bu projeye yönlendirdi. İlk filmdeki bazı replik ve sahneler milyonlarca izlenmeye sahip. Filmde rol alan oyuncularımızın birçoğu sosyal medyada yoğun olarak takip ediliyor. Onlara da takipçileri tarafından yoğun bir baskı yapıldı. Sonuçta ikinci filmi bize sosyal medya çektirdi diyebiliriz.” şeklinde konuşan filmin yönetmeni Murat Şeker, sosyal medyayı etkin kullanan isimlerin başında geliyor.

    Dijital dünyanın önce gelen isimlerinden ve filmde de küçük bir rolü bulunan Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Levent Erden'in hayranlarıyla paylaştığı tweet ise şöyle:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top