Hesabım
    Altyazı Ocak 2013 Çift Kapak!

    Altyazı sinema dergisi 124. sayısı ile yeni yılı karşılıyor...

    Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi bünyesinde çıkan aylık sinema dergisi Altyazı Ocak 2013'ü Michael Haneke'nin Aşk (Amour) filmi için yapılmış iki ayrı kapak düzenlemesi ile karşılıyor. Altın Palmiye ödüllü filmin başrol oyuncuları Jean-Louis Trintignant’ın ve Emmanuelle Riva’nın aynı sahneden amors planlarla tasarlanan afişlerin taşındığı kapaklar arşivcileri bekliyor.

    Dergide bu ay Anna Karenina’dan yola çıkılarak Leo Tolstoy’un uyarlamaları masaya yatırılırken, Benh Zeitlin’in pek çok festivalden ödülle dönen filmi Düşler Diyarı (Beasts of the Southern Wild) detaylı olarak inceleniyor. Ayrıca geçen ay ülkemize gelen Amerikalı sinemacı Robert Redford ile yapılan bir söyleşi ve ve ‘İzliyorum’ köşesinde ünlü besteci Michael Nyman'ın röportajı da okuyucuları bekliyor.

    Ocak ayı sayısında vizyona giren ve girecek olan Pi'nin Yaşamı (Life of Pi)Umut Işığım (Silver Linings Playbook)No, filmleri incelenirken, geçtiğimiz haftalarda seyrettiğimiz Açlığa DoymakKibarca Öldürmek (Killing Them Softly)Cherry'nin Hikayesi (About Cherry ve Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) eleştiri sayfalarında okuyucularını bekliyor.

    Altyazı'nın Ocak 2013 sayısı gazete, dergi bayiilerinde ve kitapçılarda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top