Hesabım
    Captain America: The Winter Soldier Filminde Kadın Başrol de Belli Oldu!

    Sharon Carter rolünde güzel oyuncu Emily VanCamp rol alacak...

    Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana kadın başrol arayışları süren Captain America: The Winter Soldier projesinde sonunda aranan kan bulunmuşa benziyor. Deadline'ın haberine göre, Revenge dizisinden tanıdığımız Emily VanCamp serinin devam filminde SHIELD ajanı Peggy Carter'ın yeğeni Sharon Carter'a hayat verecek.

    Hayley Atwell'in filmde yer almayacağının açıklanmasının ardından Sharon Carter rolü için pek çok ünlü aktris üzerinde durulmuştu. Fakat Marvel bu isimler yerine 40 ülkede yayınlanan ve son dönemde oldukça popüler olan Revenge dizisinin yıldızı Emily VanCamp'i bu rol için daha uygun gördü.

    Chris Evans'ın Kaptan Amerika'ya tekrar hayat vereceği projede Toby Jones da Arnim Zola isimli Nazi HYDRA bilimadamı olarak karşımıza çıkacak. Kaptan Amerika'nın yakın dostu ve suçlularla savaşırken kendisine yardımcı olan The Falcon karakteri ise Anthony Mackie'ye emanet.

    Günümüzde geçecek olan filmin kadrosunda ayrıca Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Scarlett Johansson gibi isimler yer alırken, diğer Avengers'ların da cameo olarak filmde yer alması gündemde.

    Captain America: The Winter Soldier'ın vizyon tarihi 4 Nisan 2014.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top