Hesabım
    Ortaköy Feriye Sineması, İstanbul Film Festivali'nde!

    Yenilenen sinema salonu film festivalini ağırlamaya hazırlanıyor!

    4 yıllık uzun bir molanın ardından Ortaköy'de yeniden hizmet vermeye başlayan Feriye Sineması'ndan güzel haberler var.

    Vizyon filmlerini 5 Ekim 2012'den itibaren yeniden ağırlamaya başlayan Ortaköy Feriye’de gösterime giren Operasyon: Argo (Argo)LincolnPi'nin Yaşamı (Life of Pi),SkyfallRomantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, CM101MMXI FUNDAMENTALS gibi yerli yabancı hit yapımların yanı sıra, Hani Meral belgeseli, Babamın Sesi F Tipi Film gibi İstanbul'da nadir salon şansı bulan filmleri de seyretmek mümkün.

    Sadece sinema salonu değil, şık fuayesi ve İstanbul’un tek balkonlu sineması olma özelliğini taşıyan Feriye Sineması tam bir eğlence kompleksi olma amacı taşıyor. Metin Ergül’ün aktardığı üzere, 01 Mart 2013 gününden itibaren digital sinema ağına da katılacak olan Ortaköy Feriye Sineması, 30 Mart-14 Nisan günleri arasında düzenlenecek Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin de gösterim salonları arasındaki yerini alacak.

    Fuayesi muhteşem bir boğaz manzarasına sahip olan ve 236 kişilik salon kapasitesiyle hizmet veren Ortaköy Feriye Sineması'nın güncel facebook sayfasına da facebook/feriyesinemasi adresinden ulaşabilirsiniz.

    Ortaköy Feriye Sineması'nın Beyazperde sayfası ve tüm seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top