Hesabım
    Gişede Türk Filmlerinin Hakimiyeti Sürüyor

    Üç yerli yapım 6 haftada 4 milyondan fazla seyirciye ulaştı...

    Box Office Türkiye verilerine göre bu haftasonu da gişenin galibi vizyondaki üçüncü haftasına giren ve yaklaşık bir buçuk milyon kişi tarafından izlenen Kelebeğin Rüyası oldu. Geçtiğimiz iki hafta üstüste ilk üçte yer alan filmler Kelebeğin Rüyası, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ve Hükümet Kadın vizyonda oldukları 6 haftada toplam da 4 milyondan fazla seyirciye ulaştı.

    Bu hafta vizyona giren Muhteşem ve Kudretli Oz (Oz: The Great and Powerful) ise Hükümet Kadın'ı 4. sıraya indirdi ve 48.950 kişi tarafından izlenerek haftasonu listesinde 3. sıraya oturdu. Yine vizyona bu hafta giren Emrah Erdoğan’ın ilk yönetmenlik denemesi olan Gelmeyen Bahar ise 8.181 kişiye ulaşarak ilk haftasında umduğu gişeyi yakalayamadı. Gelmeyen Bahar ile aynı hafta vizyona giren Eve Dönüş: Sarıkamış 1915'ın haftasonu seyirci sayısı 13.555 olurken, Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi olarak lanse edilen Hititya : Madalyonun Sırrı ise vizyondaki ikinci haftasında toplam 51.543 seyirci sayısına ulaştı. Uzun süredir beklenen ve Oscar'da da oyuncularından Anne Hathaway'e En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü getiren Sefiller (Les Misérables) ise vizyondaki ikinci haftasında toplam 56.177 kişi tarafından izlendi. Tüm haftanın detaylı rakamlarına Boxoffice sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Kelebeğin Rüyası'ndan bugün yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ'un şiir okuduğu bir sahneyi içeren görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

    Kelebeğin Rüyası Klip

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top