Hesabım
    Gelecek Program : Zafere Hücum (Rush)

    Sezonun en merak edilen filmlerinden Zafere Hücum, Ron Howard'ın mahareti ve bu kameranın gücü ile çekildi.

    Ron Howard’ın yönettiği ve Chris Hemsworth ile Daniel Brühl’ün başrollerini paylaştığı Zafere Hücum (Rush) Cuma günü vizyona giriyor. Film, F1 pilotları İngiliz Hunt ile, Avusturyalı Lauda’nın ezeli rekabetlerini anlatırken, Formula 1’in altın çağının yaşandığı eski yıllara, Canon’un F1 yarışlarının ana sponsoru olduğu bir döneme geri dönüyor.

    İki Akademi Ödüllü yönetmen Howard, filmin heyecanlı ve hız dolu sahnelerinin yer aldığı yarış sekanslarında Canon’un EOC C300 adlı kamerasını kullanmış. Yönetmenin dediğine göre kamera, beklenmedik görsel olasılıkları sunmuş. Yakın plan çekimlerinde hassasiyeti arttırdığını söylediği Canon kameranın detayları yakalama konusunda da üstün bir performans sergilediğini söylüyor Ron Howard.

    Zafere Hücum, kazanmanın hiçbir kısa yolunun olmadığını ve yarışçıların sadece fiziken değil, psikolojik olarak da kendilerini en ağır şartlara hazırlaması gerektiğini de anlatan, son dönemin başarılı çalışmalarından bir tanesi. Zafere Hücum 20 Eylül'de vizyonda! Filmin Beyazperde eleştirisini okumak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top