Hesabım
    James Spader ve Scarlett Johansson, Avengers: Age of Ultron İçin Konuştu

    İki büyük isim, James Spader ve Scarlett Johansson, Avengers serisinin ikinci filmi Age of Ultron hakkında konuştu.

    Hazırlıkları süren ve yavaştan çekim sürecine adım atan Yenilmezler (The Avengers)’ın yeni filmi, The Avengers: Age of Ultron, kötü adam kadrosunda yer alacak olan ve Ultron’u oynayacak isim James Spader’ı konuk ediyor. Spander ise Scarlett Johansson’ın da başrol alacağı yapım hakkında farklı mecralarla röportajlarda bulunuyor.

    Bunlardan bir tanesi de The Inquirer. Gazeteye konuşan oyuncu, yönetmen Joss Whedon (Senarist,Yönetmen) ile konuştuğunu, fotoğraf çekimlerine katıldığını ve kafa ile vücut taramalarının şimdiden tamamlanmış olduğunu söylemiş. Böylece Ultron karakteri için şahsi bir hazırlığa da girişmiş.

    The Independent’a da konuşan James Spander, çok eğleneceğini tahmin ettiğini ve kendisi için özel bir nostalji rüzgarı olacağını, dile getirmiş. Aktör çocukluk zamanlarında çizgi roman dünyasına oldukça bağlıymış ve şu an üç çocuğunun ikisi kendisi gibi bir çizgi roman delisine dönüşmüş.

    Son olarak Darren Aronofsky tarafından röportajı yapılan Scarlett Johansson ise, “Ocak ayında çekimlere başlamış olacağız. Sanırım bu sefer olayı sokaklara taşıyacağız ve denizaşırı ülkelere yol alacağız,” demiş.

    Avengers: Age of Ultron filmi, 2015 yaz mevsiminde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top