Hesabım
    Gelecek Program : Hükümet Kadın 2

    Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın yine başrolleri paylaştığı devam filmi önümüzdeki hafta sinemalarda!

    İlki bu senenin şubat ayında vizyona giren ve yurt çapında 1 milyon 400 binin üzerinde sinema seyircisine ulaşan Hükümet Kadın filminin devamı Hükümet Kadın 2, önümüzdeki cuma (8 Kasım) seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde "Şahti Şahbaz Oldi" adlı videosunu paylaştığımız yapım, bu sefer 1949 yılında yaşanan erken seçim heyecanı ve "iktidar mücadelesini" anlatacak.

    Başrollerinde yine Demet Akbağ (Xate) ve Sermiyan Midyat'ı (Faruk) seyredeceğimiz filmde, bir yandan ev ahalisi ve kasabanın çocuklarıyla ilgilenmeye çalışan Xate, diğer yandan iktidar, muhalefet, seçim vaatleri ve Faruk'un yarattığı seçim girdabıyla karşı karşıya kalacak. “Bana reyinizi verin, ben size her şeyi vereyim” ve “Yalan yok, ne diyorsak o!” gibi seçim sloganlarınının ortaya çıktığı filmin senarist ve yönetmeni ise yine Sermiyan Midyat.

    Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Hükümet Kadın 2’de ayrıca Mahir İpek, Ercan Kesal, Burcu Gönder, Ayberk Atilla ve Gülhan Tekin da kadrodaki isimler arasında yer alıyor. Midyat’ta kimin iktidar, kimin muhalefet olduğu 8 Kasım'da belli olacak.

    Hükümet Kadın 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top