Hesabım
    Bryan Singer, Efsanevi Filmi Olağan Şüpheliler'in Oyuncularını Tekrar Seçti!

    X-Men filmleri ile haklı şöhretini tekrar kanıtlamış olan ünlü yönetmen Bryan Singer, Olağan Şüpheliler adlı kült filmi için yeni bir kadro oluşturdu.

    Son olarak fragmanı henüz yayınlanan X-Men: Days of Future Past filmini yöneten Bryan Singer, daha önce duyurmuş olduğumuz Twitter chat etkinliğinde beklenmedik bir soru ile karşılaştı. Yönetmene yöneltilen “Olağan Şüpheliler (The Usual Suspects) filminin kadrosunu tekrar seçseniz, kimleri tercih ederdiniz?” sorusu kısa sürede cevap buldu.

    Singer'ın verdiği cevaplar ise şu şekilde; Ajan Kujan için Edward James Olmos, Keaton için Chris Hemsworth, Fenster için Joseph Gordon-Levitt, McManus için Dane DeHaan, Hockney için Jonah Hill, Edie Finneran için Jennifer Lawrence, Kobayashi için Michael Fassbender ve Verbal Kint için ise Benedict Cumberbatch!

    1995 yapımı Olağan Şüpheliler filminin asıl kadrosu da şöyleydi; Kevin Pollak – Hockney, Stephen Baldwin – McManus, Benicio Del Toro – Fenster, Gabriel Byrne – Keaton ve Kevin Spacey – Verbal Kint.

    Olağan Şüpheliler filminin Kevin Spacey'i bir anda Hollywood'un en çok arananı haline getiren ve ona ilk Oscar ödülünü kazandıran film olduğunu da hatırlatmış olalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top