Hesabım
    Genç ve Güzel Filminin Altyazılı Fragmanı İlk Kez Beyazperde.com'da!

    Fransız sinemacı François Ozon'un ülkemizde gösterime girecek son filminin altyazılı ilk fragmanını haberimizin devamında izleyebilirsiniz!

    2013 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan François Ozon'un son filmi Genç ve Güzel (Young & Beautiful / Jeune & Jolie)'in Türkçe altyazılı fragman ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da! 27 Aralık'ta gösterime girecek filmin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz!

    Başrol Isabelle olarak genç ve yetenekli oyuncu Marine Vacth'ı seyrettiğimiz film, henüz 17 yaşındaki bir genç kızın dört mevsimde yaşadıklarını arka plandaki dört farklı şarkı eşiliğinde anlatıyor. Filmin başkarakterinin anlattığı hikaye doğrultusunda, genç kızın tutku ve cinselliği keşfetme ve hayatını bu şehvet üzerine kurmaya başlama öyküsüne tanıklık ediyor. Özellikle estetiği ile dikkat çeken filmin senaryosu da Ozon'a ait. Ülkemizde ilk kez Filmekimi kapsamında seyircisiyle buluşan film, 27 Aralık’ta vizyona girecek.

    Melis Z. Pirlanti'nin Cannes Film Festivali sırasında yönetmen Ozon ve başrol Marine Vacth ile yaptığı röportaj için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top