Hesabım
    Interstellar Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Seyre Hazır!

    Christopher Nolan'ın bir başka şaheseri olacağı düşünülen Interstellar filmi Türkçe altyazılı fragmanı ile merakı iyice kabartıyor.

    Batman Başlıyor (Batman Begins), Kara Şövalye (The Dark Knight), Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) adlı filmler ile Akıl Defteri (Memento)'dan sonra Hollywood'a adını bir kez adını yazdıran Christopher Nolan bir kez daha herkesi çok edecek bir proje peşinde. Başlangıç (Inception) ile seyircisi ile oynayan yönetmen yeni filmi Interstellar ile zaman ve mekan gerçekliğini değiştirecek, sinemaseverlere hiç tatmadıkları bir deneyim sunacak.

    Şimdilik, evrende varlığı bilinen Solucan Delikleri ve onları kullanarak alternatif evrenler, zaman yolculuğu gibi şaşırtıcı konulara eğileceği bilinen Interstellar filminin detaylı konusu ise halen bilinmiyor.  Başrollerinde Anne Hathaway ve Matthew McConaughey'in bulunduğu filmin Türkçe altyazılı fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Nolan'ın gizemli bilimkurgu filmi Interstellar 7 Kasım 2014 tarihinde vizyona girecek.

    Interstellar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top