Hesabım
    "bi küçük Eylül meselesi" Filminden Sosyal Medyaya Özel Teaser!

    Filmin başrollerinden olan Engin Akyürek hayranları için sürprizi video bugün yayınlandı!

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona girmeye hazırlanan “bi küçük Eylül meselesi” filmi için sosyal medyaya özel teaser video hazırlandı. Başrollerini Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah ve Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizisinde Kerim rolüyle genç kızların kabini kazanan Engin Akyürek’in paylaştığı romantik filmin ilk teaserı sosyal medya platformlarında büyük ilgiyle karşılandı. İnternet ortamındaki yoğun ilgiyle, Engin Akyürek hayranları için "Tekin" karakterini anlatan yeni bir teaser video daha paylaşıldı.

    Sevilen oyuncu için açılan fan kulübünün iki milyondan fazla hayranı olduğu belirtiliyor. İlk kez Zeki Demirkubuz imzalı Kader filminde Cevat rolünde izlediğimiz Engin Akyürek'in, 7 yıl aradan sora ilk kez uzun metraj bir sinema projesi için kamera karşısına geçtiğini de anımsatalım.

    Filmde Bozcaada’da huzurlu ve sakin bir hayat süren Tekin'e, arkadaşları kendi aralarında "Tek" lakabıyla hitap eder. Zira kendi dünyasında karikatür çizen, dostları ve çevresindeki hayvanları için yemek hazırlayan, yalnız ama mutlu bir adamdır. Ama hayatına Eylül'ün girmesi bu süreci tamamen değiştirecektir. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği film, “Aşık olmanın değil, aşkı hatırlamanın hikayesi” olarak 14 Şubat'ta Warner Bros. dağıtımıyla vizyona çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top