Hesabım
    Michael Douglas Yeni Süper Kahraman Filmi Ant-Man kadrosunda

    Yönetmenliğini Edgar Wright’ın üstlendiği Marvel’ın sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man’in beyazperde uyarlamasında Michael Douglas’ta yer alıyor!

    Uzun süredir yapımı yılan hikâyesine dönen ve nihayet geçtiğimiz yıl duyurulan Ant-Man projesinden yeni haberler sızmaya başlıyor. Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead), Sıkı Aynasızlar (Hot Fuzz) ve Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim vs. the World) gibi filmlerle tanıdığımız genç yönetmen Edgar Wright’in yönetmenliğini üstleneceği projede; kullandığı serum ve kostümün etkisiyle, kendi boyutlarını değiştirebilen ve böceklerle iletişim kurabilen süper kahramanın kostümünü giyecek olan isim ise, Apatow tayfasının gediklilerinden olan Paul Rudd olarak duyurulmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde, Behind the Candelabra ile Altın Küre'ye layık görülen Michael Douglas ise; Marvel dünyasında Yellowjacket olarak da bilinen Henry Pym karakterine hayat verecek! Fakat burada, tıpkı Green Lantern’da olduğu gibi Pym ve Scott Lang’in karakterleri zamansal bir değişiklikle perdeye aktarılacak. Douglas’ın öyküdeki konumu için çok fazla ipucu vermeye yanaşmayan Wright, muhtemelen kendisinin Ant-Man kostümünün mucidi, emekli bir süper kahraman suretinde perdede görüneceğinin sinyallerini veriyor.

    Muhtemelen Ant-Man’in bu ilk sinema uyarlamasında Pym ve Lang bir ekip olarak karşımıza çıkacaklar. Filmi izleyebilmek için, 31 Temmuz 2015 tarihini beklemek zorundayız!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top