Hesabım
    Sacha Baron Cohen, Yeni "Alice in Wonderland" Uyarlamasında Oynayacak!

    Brüno ve The Dictator ile kalplere iyice yer eden aktör Sacha Baron Cohen, Alice in Wonderland'in yeni devam filmine katılıyor.

    Tim Burton tarafından geçtiğimiz yıllarda tekrar uyarlanarak beyazperdeye uğrayan Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) devam filmi ile geri dönüyor. Johnny Depp ve Mia Wasikowska'nın tekrar başrolleri oynayacağı filmin kadrosuna katılan yeni bir isim var. Şok eden üslubu ile güldüren Sacha Baron Cohen, yeni Alice in Wonderland filminde rol alacak. Filmin yönetmeni ise The Muppets'ın başındaki isim James Bobin!

    Hikayeye dair henüz detaylı bilginin bulunmadığı filmde, Cohen'in filmin kötü karakterini oynayacağı söyleniyor. Alice in Wonderland'in devam filmi 27 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek. Sacha Baron Cohen'i son olarak Sefiller (Les Misérables) filminde, Johnny Depp ile birlikte ise Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street) filminde izlemiştik. Yeni Alice filminin adının "Through the Looking Glass" olacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top