Hesabım
    Robocop'tan Yeni Bir Poster ve Dört Dakikalık Video!

    Ünlü bir serinin yeniden çevirimi olarak vizyona girecek olan Robocop filmi şık bir postere ve dört dakikalık bir videoya kavuştu.

    Önümüzdeki ay vizyona girecek olan yeni nesil RoboCop (Robocop) taptaze bir poster ile geri geldi. 80'li yıllardan fırlamış gibi gözüken posterde süper kahramanımız Robocop'u kendi vizöründen görüyoruz. Bu şık posterin yanısıra Collider yayınladığı beş ayrı film içi video klip ile yapım hakkında yeni fikirler veriyor. Videoda Robocop'u test robotlarıyla kapışırkez izleyebildiğimiz gibi, Michael Keaton'ı da ünlü kahramanın yaratılış sürecine dair konuşurken görüyoruz.

    Orijinal serinin fanatikleri tarafından pek hoş karşılanmayan yapım yayınlanan videolarla da pek iştah açmıyor. Öte yandan yeni Robocop filmi yurtdışında PG 13 sınırlandırması ile vizyona gireceği için akıllarda başka soru işaretleri de yaratıyor. The Killing (US) dizisi ile tanıyıp sevdiğimiz Joel Kinnaman'ın başrolünde olduğu filmde Gary Oldman, Michael Keaton ve Samuel L. Jackson gibi önemli isimler yer alıyor. Robocop filmi 14 Şubat tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top