Hesabım
    Cıvıl Cıvıl Bir Seri Katil Öyküsü: The Voices

    Ryan Reynolds, beyaz perdenin en neşeli seri katili olmanın peşinde!

    Baş rollerini Ryan Reynolds ve Gemma Arterton'un paylaştığı The Voices, sinema tarihinin en eğlenceli seri katil öykülerinden biri olma iddiası taşıyor. Yönetmenliğini Persepolis ve Azrail'i Beklerken (Poulet aux Prunes) filmleriyle tanıdığımız İran asıllı Marjane Satrapi'nin üstlendiği öyküde, Jerry Hickfang adındaki sıra dışı bir seri katilin hayat hikayesini anlatıyor.

    Hayat dolu olduğu kadar garip bir küvet fabrikası çalışanı olan Jerry, hayvanlarla konuşmakta, insanlarıysa teker teker öldürmektedir. Bir gün hayatına giren kadın, her  erkeği olduğu gibi bu sıradışı adamı da değiştirmeye başlar. Fakat ikilinin ilişkisi, geride daha çok ceset bırakmaya başlayacaktır. Jerry, şeytani kedisi ve iyiliksever köpeğinin de yardımıyla bu bol cesetli karnavaldan kurtulmanın yollarını aramaya başlayacaktır. Peki Jerry bir şizofren midir yoksa fantastik bir dans pistinde mi kıvırmaktadır?

    Yönetmen Satrapi, Vincent Paronnaud ile ortaklığına Azrail'i Beklerken filminin ardından son vermişti. Kendi kanatlarıyla havalandığı ikinci film olma özelliği taşıyan The Voices filminde, genç yönetmen yıldız isimlerle çalışmayı tercih etmiş. Sundance Film Festivali'nin bu yılki sürprizlerinden biri olan film, kırmızı tonuna bulanmış, 'suçlu zevk' kıvamında bir seyirlik vadediyor. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihiyse henüz kesinleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top