Hesabım
    Yeni Riddick Filmi Yolda mı?

    Vin Diesel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Universal yapımcılarının yeni Riddick filmi için istekli olduklarını belirtti!

    2000 yılında David Twohy'ın yönettiği pek de iddialı olmayan Derin Karanlık (Pitch Black) filmiyle başlayıp, yavaş yavaş efsaneleşen Riddick serisi; zaman içerisinde popüler sinemanın en sevilen karakterlerinden birine ev sahipliği yapan, orta çaplı bir fantezi şölenine dönüştü.

    Geçtiğimiz yıl serinin üçüncü filmi olan Riddick, sonrasında serinin hayranları, ana karakterin bundan sonra perdeye taşınacak maceralarına dair tahminlerini sosyal mecraya taşırken; Vin Diesel'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, serinin akibetini de aydınlatır nitelikte oldu. Henüz yapımcılar tarafından net bir biçimde doğrulanmamakla birlikte Diesel, Universal ekibinin Riddick serisine devam edeceğini duyurdu!

    Animasyon serileriyle de hikâye evreni genişletilen Riddick serisinin, yeni macerasında nasıl bir rota izleneceği şimdilik merak konusu. Öte yandan Fast & Furious 7 ve Guardians of the Galaxy gibi iki multi bütçeli prodüksiyonda yer alacak Diesel'in bu projeler dışında takvimi boş gözüküyor. Her ne kadar parlak eleştiriler almasa da geçtiğimiz yılın kârlı işlerinden biri olan Riddick'in yeni filmi, sandığımızdan çok daha kısa bir süre içerisinde hayata geçirilebilir!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top