Hesabım
    Eyyvah Eyvah 3 Filminin Galasında İzdiham!

    Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın yeni filmi Eyyvah Eyvah 3'ün galasına ilgi yoğun olunca salonlar yetmedi, seyirciler filmi ayakta izlediler. Final ise alkışlarla karşılandı.

    Eyyvah Eyvah serisinin son üyesi Eyyvah Eyvah 3 geçtiğimiz akşam Digiturk sponsorluğunda Kanyon AVM – Cinemaximum Sinemaları'nda seyirci ile buluştu. Medya, Sanat ve İş dünyasından çok sayıda isim Digiturk'ün yeni yıldızı Moviemax Turk'un lansmanının gerçekleştiği galada bulundu.

    Filmin oyuncularından Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Elif Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Salih Kalyon, ünlü konukların ardından kırmızı halıda poz verdiler. Gelen konuklar arasında ise Rahmi Ketenci, Nevra Serezli, Ali Sunal, Erdal Özyağcılar, Şahan Gökbakar, Metin Şentürk, Yosi Mirzahi, Billur Kalkavan ve sevgilisi, Ömür Gedik ve Sermiyan Midyat gibi isimler vardı.

    Film gösteriminde salonlar doldu taştı, 9 salonda koltuklar dolunca seyirciler koridorlara ve merdivenlere yerleşerek filmi izledi. Finalde ise yapım uzun süre alkış aldı. Finalde gerçekleşen basın toplantısında ise Ata Demirer "Biz büyük bir ekibiz. Bütün ekibe çok teşekkür ediyorum" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top