Hesabım
    Matthew McConaughey Sea Of Trees Filmiyle Maceraya Atılacak!

    Son yılların parlayan isimlerinden Matthew McConaughey, Gus Van Sant'ın yönettiği Sea Of Trees filminde rol alacak!

    Kayıp Umutlar (Promised Land) filminden sonra ayağını gazdan çekmeden yola devam eden Gus Van Sant, Sea Of Trees filminin yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Henüz pre-prodüksiyon aşamasında olan filme dair yeni haberler ise yavaş yavaş sosyal mecralara düşmeye başladı!

    Geçtiğimiz yıl, oyunculuk konusunda yakaladığı ivmeyi tepe noktaya taşıyan ve Mud, Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) ve Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) gibi yapımlarda büründüğü karakterlerle ilgiyi yeniden üzerine toplayan Matthew McConaughey, Sea Of Trees filmiyle birlikte benzersiz bir macera için kolları sıvayacak.

    Chris Sparling'in senaryosuna imza atacağı filmin kadrosundaki bir diğer önemli isim Ken Watanabe olacak. Filmde manik ve dengesiz bir Amerikalı ile Fuji dolaylarında ormanda kaybolmuş Japon bir karakter arasındaki sıra dışı dostluğun adımları takip edilecek.

    Önümüzdeki yıl yönetmenliğini Christopher Nolan'ın üstlendiği Yıldızlararası (Interstellar) ile arayı soğutmadan izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan McConaughey'nin, Van Sant ile olan iş birliğinin ne gibi sonuçlara gebe olacağıysa şimdilik merak konusu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top