Hesabım
    Kate Winslet, Triple Nine Filminin Kadrosuna Katılıyor

    Oscar ödüllü aktris Kate Winslet, başarılı yönetmen John Hillcoat ile görüşme halinde. Stüdyonun da onayı alınırsa Winslet yeni projenin başrolüne adımını atacak.

    Son olarak 2009 tarihli The Road ve Tom Hardy ile Shia LaBeouf'un birlikte başrolünü oynadığı Kanunsuzlar (Lawless) filmlerine imza atmış olan John Hillcoat çok özel bir proje üzerinde çalışıyor. Polisiye – gerilim türünde olacağı fısıldanan Triple Nine filminde, yozlaşmış bir grup polisin büyük bir vurgun için harekete geçmesi anlatılacakmış. Filmin kadın başrol oyuncusu için görüşülen isim de, Variety'nin haberine göre, Oscar ödüllü aktris Kate Winslet'ten başkası değil!

    Avusturyalı sinemacı Hillcoat'un, Matt Cook'un senaryosundan perdeye aktaracağı filmin diğer oyuncuları arasında ise başrollerde Casey Affleck ve 12 Yıllık Esaret (12 Years A Slave) filmi ile parlayan Chiwetel Ejiofor'un yanısıra Michael B. Jordan, Aaron Paul, Gal Gadot, Teresa Palmer ve Michael Peña yer alıyor. Filme adını veren Triple Nine ise, acil durum çağrısı yapan ve yardım isteyen polislerin kullandığı bir kod olarak biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top