Hesabım
    !f İstanbul'un Kapanış Filmi Belli Oldu!

    !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin kapanış filmi de belli oldu. Festivalin son filmi 12 yılda çekilen "Boyhood."

    13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin 23 Şubat'ta gösterimi yapılacak olan kapanış filmi belli oldu. Buna göre Richard Linklater'ın 12 yıla yayılan çekim süreciyle şaşırtan ve oyuncularını yaşlanırken ve de büyürken çektiği başyapıtı Boyhood / Çocukluk festivalin kapanış filmi olacak.

    Gün Doğmadan Önce (Before Sunrise), Geceyarısından Önce (Before Midnight) ve Gün Batmadan (Before Sunset) gibi mühim bir üçlemeye imza atmış olan Richard Linklater'ın başyapıt olarak nitelenen bu özel projesi, 2002 yılından beri her sene dört oyuncusu ile buluşarak çektiği şaşırtıcı bir film.

    Mason (Ellar Coltrane) adlı bir çocuğun ilk okul yıllarından koleje girmesine kadar yaşanan süreçteki büyümesine tanıklık edilen hikayede, bir yandan boşanmış anne ve babası ile olan ilişkilerine tanık oluyoruz, diğer yandan ise Linklater'ın kendi kızı olan Lorelei Linklater canlandırdığı sinir bozucu kız kardeş Samantha ile olan yaşantısına göz atıyoruz. Anne ve baba rollerinde ise iki önemli isim, Patricia Arquette ve Ethan Hawke bulunuyor.

    Çocukluk, 23 Şubat Pazar günü 22:00'de Cinemaximum Beyoğlu Fitaş'ta gösterilecek, filmin biletleri ise 10 Şubat'tan itibaren biletix.com, biletix gişeleri ve çağrı merkezlerinin yanında festival sinemalarının gişelerinden satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top