Hesabım
    Aronofsky, Nuh: Büyük Tufak Filmi İçin Verdiği Savaşı Kazandı

    Bir Rüya İçin Ağıt ve Kaynak gibi filmleri ile sinemaseverlerin kalbini kazanan Darren Aronofsky, Nuh filmi için stüdyo ile girdiği savaşta galip geldi.

    Başrollerinde Russell Crowe, Jennifer Connelly ve Anthony Hopkins gibi isimleri barındıran ve bu yılın hit yapımlarından olacağı belli olan Nuh: Büyük Tufan (Noah) filmi ile ilgili süren kavga sona erdi. Filmin yapımcıları hikayenin bazı inançlı ve tutucu kimseler için sıkıntı yaratabileceğini, olumsuz ve sert tepkiler almak istemediklerini belirterek yönetmen Darren Aronofsky'i sıkıştırmışlardı. Yönetmen ise filmin hikaye akışında değişikliğe gitmeyeceğini söylemiş ve kararını açıklamıştı.

    Bugün gelen haberler ise oldukça sevindirici. Yönetmen Aronofsky'nin açıklaması, stüdyo ile olan savaşın sona erdiğini ve kazanan tarafın kendisi olduğunu müjdeledi. Oldukça kızmış olduğunu açıklayan isim, şimdiye kadar kimsenin kendisine böyle bir müdahelede bulunmadığını, eğer bir komedi ya da korku filmi olsaydı bunu işe yarayabileceğini söyledi. Kutsal Kitap içerisinde yazanlar ile çelişmediği ve hikayeyi onore ettiğini belirten ünlü yönetmen kimseyi incitmeyeceğini söylerken bir de ekleme yaptı. Aronofsky'ye göre inançlı olmayan kişiler de beklemedikleri fantastik bir hikayeye kavuşacaklar dedi!

    Nuh: Büyük Tufan filmi 3 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top