Hesabım
    Kate Beckinsale ve Eddie Izzard, Absolutely Anything'de!

    Monty Python ekibi için geri dönüş müjdesi olan Absolutely Anything filminde Beckinsale ve Izzard da dahil oldu!

    Flying Circus ile televizyon dünyasını kahkahalara boğduktan sonra, sinemada Monty Python and the Holy Grail, Life of Brian ve The Meaning of Life gibi kült komedilere imza atan efsanevi Monty Python ekibi, uzun bir süre kendi projeleriyle cebelleştikten sonra, nihayet Absolutely Anything ile bir araya gelecekler!

    Hali hazırda pre-prodüksiyon aşamasında olan bu sıfır kilometre Monty Python mahsulü, bu çılgın ekibi sevenlerin meraklarını fazlasıyla kamçılamış durumda! Yönetmenliğini her zaman olduğu gibi Terry Jones'un üstleneceği filmin senaryosundaysa Jones ile birlikte Gavin Scott karalıyor!

    Terry Gilliam, John Cleese, Michael Palin ve Terry Jones'un, Python takımının demirbaşları olarak yer alacakları projeye dahil olduğu açıklanan diğer isimlerse, Robin Williams, Simon Pegg ve Sanjeev Bhaskar olmuştu. Yapımcıların geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kadroya güzel aktris Kate Beckinsale ve Eddie Izzard'ın da katıldığı resmileşmiş oldu! Filmin gösterim tarihiyse henüz netleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top