Hesabım
    Cem Yılmaz Yeni filminin Müjdesini Verdi!

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz, twitter hesabı aracılığıyla yeni projesinin müjdesini verirken, yeni filmi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu!

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün twitter aracılığıyla yeni filminin müjdesini verdi! Ünlü komdedyen, 6 milyon kişinin takip ettiği twitter hesabından yaptığı açıklamalarla, yeni projesinin kadrosu ve konusu hakkında önemli ip uçları vermeyi de ihmal etmedi.

    Yeni projesinin adının "Pek Yakında" olacağını söyleyen Cem Yılmaz, filminin; Yavuz Turgul'un yönetmenliğini üstlendiği Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminden ilham aldığını belirtti. Yine ağırlıklı olarak daha önceki projelerinde birlikte çalıştığı isimlerle çalışacağının sinyallerini veren ünlü komedyen; filminin kadrosunda Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Tülin Özen, Cengiz Bozkurt ve Çağlar Çorumlu gibi önemli isimlerin yer alacağını da müjdeledi!

    Geçtiğimiz yılın en çok gişe yapan mahsulüne bir stand-up gösterisiyle imza atan ve bu sebeple de "sinemanın gidişatı" konusundaki endişelere odaklı tartışmalara hedef olan Cem Yılmaz, sosyal medya üzerinden paylaştıklarıyla yeni filmi konusunda da sinema severleri meraklandırmış oldu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top