Hesabım
    Bizum Hoca HES'e Karşı!

    Bu cuma gösterime giren, Cezmi Baskın'ın başrolde olduğu, gündem göndermeli komedi filminin eğlenceli video klibini izlediniz mi?

    Yakın zamanda gündemde olan toplumsal olaylara gönderme yapan komedi türündeki eğlenceli film Bizum Hoca seyircisine bugün merhaba dedi. Başrolünde usta oyuncu Cezmi Baskın'ın yer aldığı yapımda ayrıca Levent ÜlgenErdem BaşSerhat ÖzcanVolkan Girgin Sabriye Kara, Seymen Aydın, Mehmet Usta, Alay Cihan ve Şamil Kafkas'ın gibi pek çok isim rol alıyor. Yemyeşil Karadeniz coğrafyasında, Trabzon'da çekilen yapım çevreci bakış açısı ve HES karşıtı duruşu ile ilgiyi hak ediyor.

    Aşağıda Selçuk Balcı imzalı, filmden sahneler de içeren video klibi izleyebilirsiniz:

    Bizum Hoca filminde, resmi imamın bir türlü gelmek bilmediği bir köye konuk oluyoruz. Namazı kıldıracak imamın yokluğu sebebi ile köylüler en sonunda sözüne güvenilen ve saygı duyulan Bizum Hoca'yı imam olarak seçiyor. Bizum Hoca işe el atıyor ama bu sefer de resmi olarak atanan imam ortaya çıkıyor. Aynı anda HES sebebi ile köylerinin başına geleceklerini öğrenen köylüler ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

    Aşağıdaki videoda da çevresel bir sorun olan baz istasyonuna karşı Bizum Hoca'nın tavrı takdire şayan:

    Bugün vizyona giren filmden eğlenceli sahnelere ait diğer videolarını izlemek için tıklayın! Bizim Hoca'nın Beyazperde eleştirisine ise buradan ulaşabilirsiniz!

    Zenos Film'in yapımcılığında hayata geçen Bizum Hoca, Pinema dağıtımcılığında Türkiye çapında 101 sinema salonunda vizyonda! Seanslar için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top