Hesabım
    Indiana Jones Sil Baştan! Yeni Kahraman Kim Olacak?

    Kamçılı maceracımız geri dönüyor. Bu sefer Jones'u başka bir aktör canlandıracak.

    Steven Spielberg tarafından 1981 yılında vizyona sokulan ve sinema tarihinin kült serilerinden birine dönüşen Indiana Jones geri dönüyor. Seri ilk film Kutsal Hazine Avcıları (Raiders of the Lost Ark)'nın gördüğü yoğun istek üzerine gelen iki devam filmi beklentileri genellikle karşılamış ve yine gişe rekorları kırmıştı. Son olarak 2008 tarihli Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) adlı dördüncü film ise zevkli bir nostalji niteliğindeydi.

    Kahramanımızı canlandıran ünlü aktör Harrison Ford, dördüncü filmden sonra geri dönemeyebileceğinin sinyallerini vermişti. Görünen o ki, beklenen gerçekleşiyor ve Indiana Jones, Ford olmadan geri dönüyor. Latino Review'a konuşan bir Disney yetkilisi, serinin baştan başlatılacağını ve Indiana Jones rolüne ise son dönemin sevilen oyuncularındanBradley Cooper'ın gelebileceğini dile getirmiş.

    Cooper konusunda bir kesinlik olmasa da, serinin James Bond gibi daha ciddi bir tona bürünebileceği de söylenenler arasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top