Hesabım
    Yeni X-Men'ler Yolda!

    X-Men evreni beyazperde macerasına devam ediyor. Serinin en önemli yan karakterleri, kendi filmlerine kavuşacak.

    Dünyanın en meşhur ve en başarılı çizgi romanlarından X-Men serisi, bildiğiniz gibi Bryan Singer'ın da imzası ile birbirinden başarılı iki sinema filmine dönüşmüştü. Üçlemenin son filmi başka bir ismin ellerinde bekleneni veremedi ve hikaye Wolverine gibi yan karakterler üzerinden sinema macerasına devam etti. Çok yakında vizyona girecek olan X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) filmi ile bir kez daha gündeme oturacak olan marka, bu sefer yanında bambaşka hediyeler ile gelebilir.

    X-Men film uyarlamalarının uzun yıllardır yapımcısı olarak görevini sürdüren Lauren Schuler Donner bugün yaptığı bir açıklamayla, bu evrenin fanatiklerini sevindirecek bir müjde verdi. Stüdyonun spin-off filmlere, yani yan karakterlerin adına çekilen projelere eskiden çok sıcak bakmadığını belirten Donner, bu anlayışın değişmeye başladığını söyledi. Bunu fırsat bilen yapımcı, Gambit için bir filmden çok mutlu olacağını, hatta karaktere Channing Tatum'un can verebileceğini dile getirdi.

    Bir diğer yapımcı olan Simon Kinberg ise, Mystique karakteri için bir başka filmin söz konusu olabileceğini ve hali hazırda bu ismi canlandıran Jennifer Lawrence'ın bir kez daha harikalar yaratabileceğini açıkladı.

    Sıradaki X-Men filmi, X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, 23 Mayıs'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top