Hesabım
    Dinozorlardan Haber Var!

    Çok sevdiğimiz ama aynı zamanda ürktüğümüz dinozorlar Jurassic World filmi ile geri dönüyor. Filmin yönetmeni kişisel Twitter hesabından takipçilerine, filmle ilgili görseller paylaştı.

    2011 yılındaki Comic-Con'da Steven Spielberg tarafından müjdesi verilen filmle ilgili ufak ufak ipuçları gelmeye devam ediyor. Jurassic World'ü, geçtiğimiz yıl ilk sinema filmi deneyimi Zaman Yolcuları filmiyle dikkatleri üzerine çeken Colin Trevorrow yönetiyor. Birçok kişinin merak ettiği sorulardan biri olan dinozorlara kim bakacak sorusu, dün akşam yönetmenin takipçileriyle paylaşttığı bir resimle cevap buldu. Yönetmenin paylaştığı, yeni parkın veteriner hizmetlerinin armasının fotoğrafı çok kısa sürede yüzlerce retweet aldı.

    Zengin bir kadrosu olan Jurassic World'de, Chris PrattBryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, B.D. Wong, Omar Sy, Judy Greer, Andy Buckley ve Andy Buckley rol alıyor. Hem 35mm hem de 65mm formatında çekilen ve ayrıca IMAX versiyonunun da olması muhtemel olan filmin çok çeşitli olması da meraklılarını sevindiriyor. Bol aksiyon, macera ve bilimkurgunun yer alacağı Jurassic World, Haziran 2015'te vizyonda olması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top