Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Jake Johnson (XVI)
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı, Senarist
    Gerçek adı:

    Mark Jake Weinberger

    Sahne adı

    Jake Johnson

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 28 Mayıs 1978
    Yaş 41
    12
    yıllık kariyer
    24
    film ve dizi

    Filmografi

    Jurassic World: Dominion
    Jurassic World: Dominion
    11 Haziran 2021
    Stumptown
    Stumptown
    2019
    New Girl
    New Girl
    2018
    Yakalandın!
    Yakalandın!
    29 Haziran 2018
    Mumya
    Mumya
    9 Haziran 2017
    Tek Çare Kazanmak
    Tek Çare Kazanmak
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    354 Fotoğraf

    Haber

    ‘Stumptown’da Cobie Smulders’ın Partneri Jake Johnson Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    30 Mayıs 2019 Perşembe
    Günün İptal Haberleri!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    16 Mayıs 2017 Salı
    Veda zamanı
    New Girl Final Mi Yapıyor?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    13 Mart 2017 Pazartesi
    Veda zamanı geldi mi?
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top