Hesabım
    The Hateful Eight'in Kadrosu Bildiğiniz Gibi

    Tarantino'nun daha önce çekmeyeceğini duyurup sonrasında çekme kararı aldığı The Hateful Eight'in kadrosu her zamanki gibi yönetmenin gedikli oyuncularından oluşuyor.

    Quentin Tarantino, The Hateful Eight filminin senaryosunun internete sızmasının ardından filmi çekmeyeceğini ve konuyla ilgili yasal yollara başvurduğunu söylemişti. Oyuncularla birlikte canlı okuma provası yapan yönetmen, hayranlarını heyecanlandırmıştı. Aniden bir karar değişikliğine giden usta yönetmen The Hateful Eight'i çekme kararı aldığını duyurdu. Cannes Film Festivali'nin ardından gelen bu müjdeli haber, ilgiyi tekrar yönetmenin üzerine çekti.

    Kasım ayı gibi çekimlerine başlanması planan filmin oyuncu kadrosunda, Tarantino'nun filmlerinde görmeye alışık olduğumuz simalar yer alıyor. Daha önce Zincirsiz filminde çalıştığı Amber Tamblyn ve unutulmaz Ucuz Roman filminde beraber çalıştığı Samuel L. Jackson'ı filmin başrolünde izleyeceğiz. Ayrıca, Rezervuar Köpekleri filminden Tim Roth, Kurt Russell, Zoë Bell, Michael Madsen, Walton Goggins, Bruce Dern ve James Remar filmde yer alması kesinleşen oyuncular arasında. The Hateful Eight için henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top