Hesabım
    Leo Politika Batağında

    Ludlum, Bourne'ü bıraktı Chancellor'a sarıldı<br /><br />

    Paramount, Jason Bourne'ün babası olarak tanıdığımız Robert Ludlum'un The Chancellor Manuscript'ini beyazperdeye taşıyor. Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olacağı filmin hakları için ünlü yazara 4 milyon dolar ödendi.

    Daha önce Geçmişi Olmayan Adam ve Medusa Darbesi romanları beyazperdeye aktarılmış olan Ludlum son yılların en çok okunan yazarlarından ve dolayısıyla Hollywood'un da gözdesi.

    The Sigma Protocol'ü için de beyazperde yolunun açıldığını duyurduğumuz Ludlum bu kitabında Peter Chancellor adlı bir yazarın yaşadığı gerilimi anlatıyor. Doktora tezi reddedilince yazarlığa başlayan ve kitabı çok satanlar listesine giren Petere'dan, J. Edgar Hoover adlı birinin ölümünü hikayeleştirilmesi istenir. Teklifi kabul eden bir süre sonra kendi yazdıklarını yaşamaya başladığını fark eder.

    DiCaprio'nun Chancellor'u canlandıracağı filmin senaryosunu beyazperdeye uyarlayacak olan isim, Charlize Theron'un Class Action'ından hatırladığımız Michael Seitzman. Seitzman'ın bu senaryo için 1 milyon dolar gibi rekor bir ücret alacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top