Hesabım
    Türkiye'nin Gişe Şampiyonu Yarının Sınırında

    Başrollerinde Tom Cruise ve Emily Blunt'ın olduğu Yarının Sınırında, Türkiye'de vizyona girdiği ilk hafta 106 bin 606 kişi tarafından izlenerek, hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu.

    İlk hafta sonunda ulaştığı 100 bini aşan izleyici sayısı ile Türkiye’de başarılı bir açılış yapan “Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow” için, benzersiz bir organizasyon ile, Londra, Paris ve New York’ta olmak üzere, bir günde, üç ayrı şehirde, üç ayrı gala düzenlenmişti. Aynı gün içinde Tom Cruise ve Emily Blunt, aynı filmdeki gibi zamana karşı yarışarak, üç şehirde tekrarlanan kırmızı halı üzerinde boy göstermiş ve hayranlarıyla buluşmuşlardı.

    Filmde, Tom Cruise ve Emily Blunt’ın yanı sıra, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic ve Charlotte Riley’den oluşan uluslararası bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Liman’ın yönettiği, senaryosunu Christopher McQuarrie, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth’ün kaleme aldığı “Edge of Tomorrow/Yarının Sınırında” Hiroshi Sakurazaka imzalı All You Need is Kill adlı romana dayanıyor. Filmin yapımcılığını Erwin Stoff, Tom Lassally, Jeffrey Silver, Gregory Jacobs ve Jason Hoffs; yönetici yapımcılığını Doug Liman, Joby Harold, Hidemi Fukuhara ve Bruce Berman; ortak yapımcılığını ise Tim Lewis ve Kim Winther gerçekleştiriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top