Hesabım
    Pıtırcık'ın Heyecan Dolu Tatil Macerası Başlıyor

    Jean-Jacques Sempé'nin yarattığı çizgi roman karakteri Pıtırcık bir kez daha beyazperdede.

    Pıtırcık Tatilde filminin yönetmenliğini, Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde ve 2009 yapımı Pıtırcık filminin de başında olan Fransız Laurent Tirard üstleniyor. Bir hayli kalabalık olan filmin oyuncu kadrosunda Aşkın Ömrü 3 Yıldır, Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde gibi filmlerde rol alan Valérie Lemercier, Ölümsüz ve Süperstar filmlerinde rol alan Kad Merad, deneyimli oyuncu Dominique Lavanant, François-Xavier Demaison, Bouli Lanners, Judith Henry, Francis Perrin ve çocuk oyuncu Mathéo Boisselier gibi oyuncular yer alıyor.

    Pıtırcık okulların kapanmasıyla, ailesiyle birlikte deniz kenarındaki Hotel Beau-Rivage’da yaz tatiline gider. Yaz tatili için gittikleri yerde kendisine bir sürü arkadaş edinen Pıtırcık, komik karakterlerin yanı sıra Cimcime adında gözlerini kocaman açan bir kızla da tanışacaktır! Cimcime'den çok korkan Pıtırcık, ailesinin onu zorla Cimcime ile evlendireceğini sanır! Artarda yaşanan yanlış anlaşılmaların sonunda bu herkes açısından unutulmaz bir tatil olacaktır!

    2009 yılında çekilen Pıtırcık filminin devamı niteliğinde olan Pıtırcık Tatil'de ailece vakit geçirebileceğiniz eğlenceli bir film. Serinin ilk filmi Pıtırcık, 13 Haziran Cuma günü, saat 09:30 ve 12:00'de Fransız Kültür Merkezi'nde tekrar gösterilecek. Pıtırcık Tatilde, 11 Temmuz 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top