Hesabım
    Haftanın Galibi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 Oldu!

    Her hafta merakla beklenen gişe rakamları açıklandı. Bu hafta vizyona giren Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 filmi haftanın en çok izlenen filmi oldu.

    Yönetmenliğini Dean DeBlois'in üstlendiği, sevilen animasyon serisi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'in 2. filmi vizyona girdiği ilk hafta en çok izlenen filmler listesinin zirvesine yerleşti. Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler ve Craig Ferguson gibi başarılı oyuncuların seslendirmelerini yaptığı film, ilk haftadan tüm dünyada en yüksek gişe hasılatını gerçekleştiren film oldu. Haftanın gişe yarışında Emily Blunt ve Tom Cruise'nin başrollerini paylaştığı bilimkurgu aksiyon filmi Yarının Sınırında, vizyondaki üçüncü haftasını ikincilikle tamamlarken, Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü filmi Kış Uykusu, üçüncü sıradaki yerini korudu.

    Angelina Jolie'li Malefiz dördüncü olurken, Adam Sandler ile Drew Barrymore ikilisinin başrolünü paylaştığı Karışık Aile beşinci sırada kaldı. James Bobin'in yönetmenliğini üstlendiği, sevilen kuklaların yer aldığı Muppets Aranıyor, listenin altıncı sırasına yerleşirken, bu yapımı Dhoom 3, Azem: Cin Karası, Geçmişin İzleri ve Mandıra Filozofu takip ediyor. 

    Haftalık Boxoffice verilerine ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top