Hesabım
    Star Wars'ta Harrison Ford Tedirginliği!

    Star Wars: Episode VII'nin çekimlerinde geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kıran Harrison Ford'ın yokluğu, filmin vizyona giriş tarihini tehdit ediyor!

    Yıllardır çekildi, çekiliyor haberleriyle sevenlerini sürekli tetikte tutan Star Wars serisi, büyük umutlarla çekilmeye başladı ama şimdi de Harrison Ford engeline takıldı. Yönetmenliğini J.J. Abrams'ın üstlendiği kült serinin yeni filmi, geçtiğimiz ay çekimlerine start vermişti. Filmin başrol oyuncularından, Han Solo karakterini canlandıran Harrison Ford'un ayak bileğinin kırılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayak bileği kırılan ve operasyon geçiren Ford, iyileşmenin hızlanması için fizik tedaviye bile başlamıştı, ancak onun 8 haftalık yokluğu vizyon tarihinin ertelenmesine neden olacak gibi görünüyor.

    Aralık 2015'te sinemalarda olması planlanan Star Wars: Episode VII'nin vizyon tarihinin ileri bir tarihe kayacağı söylentileri kulislerde dolaşıyor. Yapımcılar yoğun bir çalışmayla bileği kırık Harrison Ford'u çekimlere nasıl yetiştireceğini planlamaya çalışsa da, vizyon tarihi ile ilgili değişikliğin yakın zamanda Disney tarafından resmen duyurulacağı da konuşulanlar arasında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top